Astiavuokraus

Vuokraa astiat käyttöösi

Vuokraa astiat lomakkeella

Tarvitsetko astioita juhlaan tai tapahtumaan? Meillä on ratkaisu ongelmaasi! Tarjoamme laadukasta astianvuokrauspalvelua edullisesti. Valitse tarvitsemasi astiat ja toimitusajankohta, ja me hoidamme loput. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua järjestämään ikimuistoinen juhla!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

 

 

Hinnat ja maksuehdot

Catering Henriksson Oy:n vastuu rajoittuu enintään tarvikkeiden vuokraushintaan. Sivuilla mainitut hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa. Pienin tilausmaksu on 30,00€. Toimipisteemme on avoinna ma-pe klo 8-14, palautuksista/noudoista viikonloppuisin perimme lisämaksun. Määrämuutokset tulee ilmoittaa vähintään 5 vrk ennen noutoa/toimitusta. Tätä myöhäisemmistä muutoksista Catering Henriksson Oy pidättää oikeuden pikatilausmaksuun. Maksun suoritus noudon yhteydessä käteisellä, Mobile/Google/Apple-Paylla tai yleisimmillä maksukorteilla (pankkikortit, Visa, Master, Electron, Amex, Diner’s, Electron, Discover ja Maestro). Etämaksu mahdollisuus> maksulinkillä tästä +3%lisämaksu. Yrityksille/yhdistyksille laskutuksella 7vrk netto tai sopimuksen mukaan. Emme peri laskutuslisää. Verkkolaskutusmahdollisuus. Viivästyskorko on 7 %. Sopimusasiakkaille hinnat vuosisopimuksen mukaisesti, pois lukien kevään lakkiaisviikko, juhannus, joulu sekä vuodenvaihde. Astioiden kuljetushinta Porvoon alueella 25€ ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) mantereella on 55 €/tuonti tai poisnouto, välillä ma-pe 9-13 (pois lukien aatot, arkipyhät ja vastaavat). Muut ajat ja kuljetushinnat viikonloppuisin tarjouksen tai sopimuksen mukaan. Jos astioiden noutoon/toimitukseen on tilausta tehdessä alle 4 vrk, perimme tilauskohtaisen pikatoimitusmaksun, min 30 €. Toimitus ja poisnouto sovitusti asiakkaan tiloihin/tiloista, erikoiskuljetuksista tulee ilmoittaa etukäteen (esim. hissittömyys, pitkä kantomatka). Catering Henriksson Oy pidättää oikeuden lisäveloitukseen erikoiskuljetuksen tai astiakeräilyn aiheuttamasta lisätyöstä, esimerkiksi tarrojen ja koristeiden irrottaminen astioista.

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa astioiden noudosta varastoltamme tai astioiden toimituksesta ja päättyy astioiden poisnoudon tai palautuksen yhteydessä. Vuokra-aika on 1 vrk tai perjantaista maanantaihin, viikonlopun yli vuokrauksesta emme peri lisämaksua.

Vuokraus on vahvistettuna vasta kun olette saaneet meiltä vastaus viestin/vahvistuksen.

Virheet ja vahingot

Astiat ja muut kalusteet ovat Catering Henriksson Oy:n omaisuutta ja vuokralleottaja on vastuussa niistä vuokra-ajan.

Mikäli astiat eivät vastaa sovittua laadultaan tai määrältään, on tästä ilmoitettava Catering Henriksson Oy:lle viiden tunnin kuluessa vuokra-ajan alkamisesta. Vahingon sattuessa on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot kaikista rikkimenneistä tai kadonneista astioista ja tarvikkeista niiden täydestä arvosta. Vuokralleottajan on palautettava astiat niiden kuljetuslaatikoissa. Jos tarvikkeiden (esim. liinavaatteiden) puhdistuksessa todetaan, että ne ovat vahingoittuneet, ilmoitetaan siitä vuokranottajalle kahden vuorokauden sisällä vuokra-ajan päättymisestä. Astioista on poistettava kaikki mahdolliset tarrat/koristeet. Niiden irrottamisesta veloitetaan lisämaksu. Vuokralleottajalla ei ole oikeutta luovuttaa eikä edelleen vuokrata astioita ilman Catering Henriksson Oy:n lupaa.

Peruutusehdot (päivitetty 15.4.2023)

Tilauksen voi perua veloituksetta 14 vrk ennen toimitusta / noutoa. Varausmaksu (10% vuokraushinnasta) veloitetaan 9 – 14 vrk perutusta tilauksesta. Jos peruutus tehdään 4 – 9 vrk ennen toimitusta/noutoa, veloitetaan 50 % vuokraushinnasta. Jos peruutus tehdään alle 4 vrk ennen noutoa/toimitusta, veloitetaan 100 % mukaan eli koko vuokrahinta veloitetaan (tällöin saa -50% vuokraedun seuraavaan samankokoiseen tilaukseen).