Catering & Pitopalvelu Espoo

Pitopalvelut & catering sekä yksityisille, että yrityksille Espoon alueella – Catering Henriksson tarjoaa pitopalvelut joustavasti vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisen palvelun; meillä ei ole valmiita menuvaihtoja, vaan suunnittelemme ja toteutamme yksityiskohtia myöten toiveitasi vastaavan catering-kokonaisuuden. Maistuvien tarjoilujen lisäksi panostamme tyylikkääseen kattaukseen, joka sopii tilaisuutesi teemaan. Kattavan catering ja pitopalvelun turvin, pääset nauttimaan juhlasta kiireettömästi. Me huolehdimme juhlien tarjoilusta ja käytännön järjestelyistä. Tarvittaessa saat pitopalvelustamme apua myös menukokonaisuuteen sopivien viinivaihtoehtojen ja juomien valitsemisessa! Laadukas catering tekee juhlapäivästä ikimuistoisen. Palvelemme asiakkaitamme Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella.

PANOSTAMME

  • laadukkaista raaka-aineista valmistettuun, herkulliseen menukokonaisuuteen
  • tilaisuutesi teemaan sopivaan toteutukseen huomioiden myös kattauksen
  • yksilölliseen, laadukkaaseen ja sujuvaan asiakaslähtöiseen palveluun

Onnistunut tilaisuus vaatii juhlan järjestäjän toiveiden kuuntelemista ja yksityiskohtien huomioimista aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Kun tilaat catering-palvelun ja jätät tarjoilun ammattilaiselle, voit itse keskittyä tilaisuudestasi nauttimiseen! Meiltä saat joustavan ja laadukkaan pitopalvelun vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Catering Henriksson tarjoaa räätälöidyn pitopalvelun juhlaan kuin juhlaan. Toteutamme menukokonaisuudet Espoossa esimerkiksi seuraaviin tilaisuuksiin:

  • hääjuhlat
  • valmistujaiset
  • merkkipäivät
  • yritysjuhlat
  • yritystilaisuudet

LAADUKAS CATERING ESPOO

Kerro meille mitä haluat, niin suunnittelemme pitopalvelussamme toiveitasi vastaavan menun ja kattauksen tilaisuuteen tai juhlaan! Mikäli et vielä tarkkaan tiedä minkä tyyppisen menun haluat juhlapäivään, saat meiltä apua myös erilaisiin toteutusvaihtoehtoihin liittyen. Tarjoilut ja pitopalvelun suunnittelemme juhlan teemaa ja luonnetta mukaillen. Tarjoilu voidaan järjestää sopimuksen mukaan esimerkiksi kotonanne, yrityksenne tiloissa tai muussa sopivassa paikassa Espoon alueella. Espoon lisäksi tarjoamme catering-palveluitamme myös muualla Uudellamaalla. Tilaisuuden catering kannattaa varata jo hyvissä ajoin, mutta voit tiedustella pitopalvelua myös lyhyemmällä varoitusajalla.

Pitopalvelu ja catering Espoossa – ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut menu kattauksineen ja tehdään tilaisuudestasi ikimuistoinen!