Häät Helsinki ja Porvoo

Ikimuistoiset häät toiveittesi mukaisesti

Oletko suunnittelemassa hääjuhlaa, mutta kaipaat vinkkejä ja apua juhlan toteuttamiseen? Tarjoamme hääjuhlillenne täydelliset puitteet ja pitopalvelun alueella Helsinki, Porvoo ja muu Uusimaa. Catering Henriksson Oy auttaa luomaan ikimuistoiset juhlat, joissa on huomioitu toiveesi ja tarpeesi. Oli suunnitteilla isot tai pienet juhlat, niin voimme tarjota palveluja ja apua juhlien toteuttamiseen. Löydämme teemaan sopivan juhlapaikan, kattauksen ja menukokonaisuuden. Kun jätät häät ammattilaisten käsiin, voit itse keskittyä juhlasta nauttimiseen. Kerro meille toiveesi, niin autamme sinua luomaan juhlistasi laadukkaan kokonaisuuden.

Juhlat suunnitellaan toiveittesi mukaisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden. Jaa meille toiveesi ja luomme yhdessä kokonaisuuden, jossa juhlan tarkoitus, laatu ja vieraiden viihtyvyys ovat pääosassa. Toteutetaan yhdessä unelmiesi hääjuhla!

Juhlapaikat häiden järjestämiseen

Tunnelma syntyy teeman ja siihen sopivan juhlapaikan valinnalla. Olipa toiveissasi maalaisromanttiset, glamour tai perinteiset hääjuhlat, autamme löytämään teemaan parhaiten sopivat juhlapaikat Helsingin ja Uudenmaan alueelta. Juhlapaikkana voi toimia kaikki maalaisladosta viiden tähden hotelliin. Laaditun vieraslistan pituus ja toivottu sijainti määrittelevät mitä vaatimuksia juhlapaikalle on asetettava. Esittelemme vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi juhlapaikan. Jaamme ideoita ja laadimme alustavan suunnitelman, johon teemme muutokset sinun omien mieltymyksesi mukaisesti. Häiden ei tarvitse myöskään olla perinteiset, vaan halutessasi voimme suunnitella hyvin yksilölliset ja persoonalliset juhlat. Tarkoin suunnittelemalla häistä saadaan luotua juuri asiakkaan unelmia ja tarpeita vastaava.

Suunnittelemme muun muassa juhlien aikataulun, ohjelman, budjetin, kuljetukset, musiikin ja tarjottavat. Meille on tärkeää, että juhlat sujuvat mutkattomasti ja hääpari saa arvoisensa juhlat. Hääpäivä voi jännittää ja silloin on tärkeää, että saat keskittyä juhliin ilman, että sinun tarvitsee murehtia mistään ylimääräisestä. Olemme järjestäneet erilaisia juhlia ja yksityistilaisuuksia pitkään, joten suunnittelemme ja toteutamme juhlasi kokemuksella ja ammattitaidolla.

Suunnittelussa huomioidaan tarpeesi, budjetti ja kokonaisuus kaikkine yksityiskohtineen, jolloin juhlista saadaan mieleenpainuvat ja sinun näköisesi. Voit jättää ylimääräisen stressin ja keskittyä itse juhlaan. Teemme tarvittavat valmistelut ennen juhlaa ja juhlapäivänä, jolloin sinä voit rauhassa laittautua ja nauttia vieraiden seurasta hääpäivänäsi.

Laadukas pitopalvelu

Juhlissa tarjoilu on iso osa hääjuhlaan, joten menun laatiminen on ensisijaisen tärkeää. Haluamme tarjota yksilöllisen ja asiakkaan toiveiden mukaisen catering ja pitopalvelut Uudenmaan alueella. Tästä syystä, emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja, vaan voimme yhdessä räätälöidä sinulle sopivimman tarjoilun. Pitopalvelumme luo laadukkaat ja maistuvat tarjottavat, juomat sekä tyylikkäät kattaukset. Juhlan teema määrittelee millainen värimaailma, koristelu ja tarjottava juhlillesi luodaan. Toimivuus, visuaalisuus ja herkulliset maut ovat avainsanojamme suunnittelussa. Järjestämme juhlat ja tarjoilut ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin toiveesi jo hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Laadimme sinulle laadukkaan ja yksityiskohtaisen suunnitelman hääjuhlillesi. Tarvittaessa toteutamme hääjuhlat myös lyhyellä varoitusajalla.

Tehdään hääjuhlistasi yhdessä onnistunut ja ikimuistoinen!