Häät

Elämäsi jännittävin päivä edessä? 

Tehdään siitä yhdessä unohtumaton makuelämys!

Ikimuistoiset häät

Haluatko järjestää ikimuistoiset häät, mutta kaipaat vinkkejä ja apua juhlan toteuttamiseen? Tarjoamme hääjuhlillenne täydelliset puitteet ja pitopalvelun koko Uudenmaan alueella. Autamme luomaan unelmiesi häät, jotka toteutetaan toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti, oli suunnitteilla sitten isot tai pienet juhlat. Ammattilaistemme kanssa suunnittelemme yksityiskohtaisesti kaiken, jotta juhlan tarkoitus, laatu ja vieraiden viihtyvyys ovat pääosassa. Voit jättää tarjoilun meidän huoleksemme ja keskittyä nauttimaan häistäsi. Toteutetaan yhdessä unelmiesi hääjuhla!

Laadukas pitopalvelu

Hääjuhlan tarjoilu on erittäin tärkeä osa juhlaa, joten menun suunnittelu on ensiarvoisen tärkeää. Haluamme tarjota sinulle yksilöllisen ja räätälöidyn catering- ja pitopalvelun koko Uudenmaan alueella. Emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja, vaan suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivimman tarjoilun. Pitopalvelumme takaa laadukkaat ja herkulliset tarjoilut, juomat ja tyylikkäät kattaukset. Juhlan teema määrittää värimaailman, koristelun ja tarjoiltavat herkut. Toimivuus, visuaalisuus ja herkulliset maut ovat avainsanojamme juhlan suunnittelussa. Toteutamme juhlat ja tarjoilut ammattitaidolla ja sydämellä.

Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen juhlapäivää ja kerro meille toiveesi tarkemmin. Laadimme sinulle laadukkaan ja yksityiskohtaisen suunnitelman hääjuhlillesi. Tarvittaessa voimme toteuttaa hääjuhlat myös lyhyellä varoitusajalla.

Tehdään yhdessä hääjuhlistasi onnistunut ja ikimuistoinen!

 

Ota yhteyttä!

0

Asiakkaamme kertovat

”Tarjoilukokonaisuus yhdessä ammattilaisen kanssa suunnitellen ihanan helppoa. Sovitut asiat tarjouksessa esitetty selkeästi sekä juhlien tarjoilun aikataulutus selkeästi esitetty. Helpottaa suunnattomasti, kun asiat on kirjattu. Henkka niiin ihana, helppo ihastua…. Ruoka sai kaikilta ylistystä, superhyvää ja herkullisesti esiinpantu Henkilökunta oli täysillä mukana, ystävällisiä ja pro !

Kokonaisuus ylitti KAIKKI odotukseni, itku oli kurkussa pelkästä ilosta! Napakymppi Suosittelen, ei ole muuta vaihtoehtoa! Kaikki juhlijat kysyivät, kuka hoiti cateringin ja ihmettelivät, miksi eivät ole aikaisemmin kuulleet, mutta nyt tietävät. Hymyssäsuin muistelen tätä juhlaa loppuelämäni!!”

”Kiitos hyvin menneistä juhlista. Ruoka sai paljon kehuja raikkaudesta ja tuoreudesta. Ja kakkuhan suorastaan suli suussa.Moni kysyi meiltä, mistä tarjoilut olivat.Tarjoilijat olivat mutkattomia ja tosi mukavia. Samalla homma hoitui mallikkaasti.”