Catering & Pitopalvelu Helsinki

Catering ja pitopalvelut alan ammattilaiselta Helsingissä sekä yksityisille että yrityksille! Catering Henriksson tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä pitopalvelua. Emme tarjoa valmiita menuvaihtoehtoja, vaan suunnittelemme ja toteutamme toiveitasi vastaavan menukokonaisuuden sekä tyylikkään kattauksen, joka sopii tilaisuutesi tunnelmaan ja teemaan. Halutessasi suunnittelemme myös kokonaisuuteen sopivat viinivaihtoehdot ja muut juomat. Toteutamme menukokonaisuudet ja catering-palvelut Helsingissä esimerkiksi seuraaviin tilaisuuksiin:

  • hääjuhlat
  • merkkipäivät
  • valmistujaiset
  • yritystilaisuudet
  • yritysjuhlat

RÄÄTÄLÖITY PITOPALVELU HELSINGISSÄ

Meiltä onnistuu pitopalvelu myös muihin tilaisuuksiin ja juhliin Helsingin alueella toiveidesi mukaan! Onnistunut tilaisuus edellyttää tilaisuuden teeman ja yksityiskohtien huomioimista jo suunnitteluvaiheessa. Meiltä saat ammattitaitoisen pitopalvelun; toteutamme cateringpalvelut kaikenlaisiin tilaisuuksiin vuosien kokemuksella. Räätälöimme palvelut ja tarjoilun toiveiden mukaisesti. Catering tarjoilu voidaan toteuttaa kotonanne, yrityksenne tiloissa tai muussa sopivassa paikassa Helsingissä.

Catering Henrikssonin kautta saat vuokrattua myös Helsingissä sijaitsevat juhlatilat halutessa. Huvila Villa Haka sijaitsee merimaisemassa Helsingin Munkkiniemen rannassa. Lue lisää täältä. Laadukkaan ja näyttävän tarjoilun lisäksi panostamme myös kokonaisvaltaisesti asiakaslähtöiseen pitopalveluun – meille tärkeä osa onnistuneesti toteutettua kokonaisuutta on aina tyytyväinen asiakas!

PANOSTAMME

  • yksilölliseen, laadukkaaseen ja sujuvaan ammattitaitoiseen palveluun
  • tilaisuutesi teemaan sopivan menukokonaisuuden ja tarjoilun luomiseen
  • maistuvaan ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuun kokonaisuuteen

Laadukas ja yksilöllinen pitopalvelu ja catering Helsingin alueella. Ota yhteyttä ja kerro mitä haluat, niin suunnitellaan yhdessä toiveitasi vastaava menu. Varaathan pitopalvelun jo hyvissä ajoin tilaisuuteesi – voit toki tiedustella pitopalvelua myös lyhyemmällä varoitusajalla. Toteutamme pitopalvelua Helsingissä sekä muualla Uudenmaan alueella.

Tehdään tilaisuudestasi onnistunut ja ikimuistoinen!