JUHLATILA HELSINKI – VILLA HAKA

Villa Haka on Eliel Saarisen suunnitelman pohjalta rakennettu edustus-/juhlatila Helsingissä. Villa Haka tarjoaa idylliset ja laadukkaat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Huvila sijaitsee kauniissa merimaisemassa Munkkiniemen rannassa, aivan kivenheiton päässä Helsingin keskustasta.

Catering Henriksson toteuttaa juhliinne sopivan menukokonaisuuden sekä tyylikkään kattauksen, joka sopii tilaisuuden tunnelmaan ja teemaan. Toteutamme tarkkaan harkitut menukokonaisuudet esimerkiksi hääjuhliin, merkkipäiville, valmistujaisiin sekä erilaisiin yritystilaisuuksiin. Tarjoamme cateringpalvelut kaikenlaisiin tilaisuuksiin vuosien kokemuksella. Panostamme yksilölliseen, laadukkaaseen ja sujuvaan palveluun.

 

Onnistuneet juhlat Helsingissä

Villa Hakan ihastuttava ympäristö ja merellinen maisema tekevät juhlistanne ikimuistoiset. Villa Haka on vuokrattavissa monenlaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin ympäri vuoden. Huvilaan juhlasaliin mahtuu istumaan 100 vierasta ja cocktailtilaisuus pystytään järjestämään 160-180 vieraalle. Huvilan vehreä ja kaunis pihapiiri luo lisää tilaa kesäjuhlille. Ulkona voidaan järjestää erilaisia aktiviteetteja tai ohjelmaa juhlien aikana. Huvilan alakerrasta löytyy saunaosasto, jossa on kahden saunan lisäksi erillinen takkahuone.

Catering Henriksson on järjestänyt erilaisia juhlia Villa Hakassa jo usean vuoden ajan. Kokemuksemme tilasta sekä juhlapaikan mahdollisuuksista auttaa juhlien suunnittelussa ja toteutuksessa. Voimme järjestää juhlat tai tapahtuman valmiina kokonaisuutena, jolloin pääsette itse nauttimaan juhlapäivästä ja voitte keskittyä vieraiden kanssa seurusteluun. Räätälöimme palvelumme ja tarjoilut täysin toiveittenne ja tarpeittenne mukaisesti.

 

Laadukas catering palvelumme

Catering Henriksson palvelee teitä oli sitten kyse kokouksesta, merkkipäivästä, häistä tai syntymäpäivästä. Toteutamme teidän toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Voitte varata Villa Hakan juhlatilat kauttamme ja tilata catering-palvelustamme maistuvat tarjoilut tilaisuuteen. Valmistamme maistuvat tarjoilut laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla. Tarjoilujen lisäksi autamme myös valitsemaan tilaisuuteen sopivat juomat. Otamme huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja tilaisuuden luonteen jo suunnitteluvaiheessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää juhlatilasta sekä palveluistamme! Tehdään yhdessä tilaisuudestanne onnistunut ja ikimuistoinen!