KARIKUUSEN JUHLATILAT

Karikuusen juhlatilat sijaitsevat maaseudun rauhassa, kauniissa Mustijoen rantamaisemassa. Juhlatilamme taipuvat moneen – oli kyseessä sitten häät, syntymäpäiväjuhlat, seminaari tai virkistyspäivä, meiltä löytyy teille sopiva ratkaisu.
Catering Henriksson toteuttaa juhliinne sopivan menukokonaisuuden sekä tyylikkään kattauksen, joka sopii tilaisuuden tunnelmaan ja teemaan. Toteutamme tarkkaan harkitut menukokonaisuudet kaikenlaisiin juhliin.

Juhlatilat löytyy osoitteesta:
Koivulantie 37
04660 Numminen

TUTUSTU TILOIHIMME:
* Juhlasali – katso täältä
* Juhlalato – katso täältä
* Tallinvintti – katso täältä

 

LAADUKAS CATERING PALVELUMME  YHTEYSTYÖSSÄ KARIKUUSEN JUHLATILOJEN KANSSA

Catering Henriksson palvelee teitä oli sitten kyse kokouksesta, merkkipäivästä, häistä tai syntymäpäivästä. Toteutamme teidän toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Voitte varata Karikuusen juhlatilat kauttamme ja tilata catering-palvelustamme maistuvat tarjoilut tilaisuuteen. Valmistamme maistuvat tarjoilut laadukkaista raaka-aineista ammattitaidolla. Tarjoilujen lisäksi autamme myös valitsemaan tilaisuuteen sopivat juomat. Otamme huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja tilaisuuden luonteen jo suunnitteluvaiheessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää juhlatilasta sekä palveluistamme! Tehdään yhdessä tilaisuudestanne onnistunut ja ikimuistoinen!