Lounasravintola Werneri Porvoossa – Tervetuloa!

Porvoossa sijaitseva Lounasravintola Werneri on arkisin maanantaista perjantaihin avoinna oleva lounasravintola-kahvila. Viikonloppuisin tila muuntautuu myös 100 hengen tilausravintolaksi ja lisäksi meiltä löytyy videotykillä varustettu laadukas 20 henkilön kokoustila, jota vuokraamme sopimuksen mukaan. Löydät meidät osoitteesta Teollisuustie 4, 06100 Porvoo.

LOUNAS

Herkullinen kotiruokalounaamme pitää sisällään kaikki juomat, runsaan salaattipöydän sekä tuoreet leipämme. Kahvin lisäksi tarjoilemme torstaisin myös jälkiruokaa! Meiltä saat arkisin maistuvaa lounasruokaa ja aamusta iltapäivään kahvia ja pikkupurtavaa.

Aukioloajat:

Ma-pe klo 8:00 – 14:00, lounas klo 10:30 – 13:00.
Kahvia sekä makeaa ja suolaista pikkupurtavaa tarjolla koko päivän!

Hinnat:
Lounas: 9,50 €
Keitto/salaattilounas 7,50€

Lounaspassillamme hinnaksi jää 8,55€ / lounas. Maukkaan lounaslistamme löydät Facebook-sivuiltamme.

TILAUSRAVINTOLA & KOKOUSTILA

Iltaisin ja viikonloppuisin tilamme ovat myös vuokrattavissa monenlaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Ravintolamme muuntautuu tarvittaessa helposti 100 hengen tilausravintolaksi, johon voit tilata catering-palvelustamme maistuvat tarjoilut! Lisäksi vuokrattavissa on laadukas 20 henkilön kokoustila, joka on varustettu videotykillä. Ota yhteyttä ja kysy varausta haluamallesi ajankohdalle!

lounasravintolawerneri@facebook.fi