Meistä

Catering Henrikssonilla olemme ylpeitä tarjoamastamme laadukkaasta catering- ja pitopalvelusta, jota olemme tuottaneet vuodesta 2012 lähtien. Yrittäjämme Jani Henriksson on valmistunut kokiksi vuonna 1995 ja on kerryttänyt jo lähes 30 vuoden kokemuksen ravintola-alalta. Jani aloitti uransa ravintola-alalla tiskarina ja on sittemmin kerryttänyt kokemusta lähes kaikista mahdollisista alan tehtävistä. Hänen pitkä urapolkunsa on vienyt hänet ravintolapäälikön tehtävistä oman yrityksen perustamiseen. Tämä monipuolinen työhistoria on antanut hänelle syvällisen ymmärryksen ravintola-alan toiminnasta ja mahdollistanut hänen menestyksekkään uran yrittäjänä. Hänen pitkä kokemus ja laaja ymmärrys ravintola-alasta näkyvät etenkin työmme laadussa ja ammattitaidossa.

Toimintamme on aina perustunut vahvaan asiakaslähtöisyyteen. Kohtelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja kuuntelemme heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Toimintamme on henkilökohtaista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä, koska haluamme tyydyttää asiakkaidemme tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys, ja siksi panostamme laatuun kaikessa, mitä teemme – raaka-aineista toteutukseen ja asiakaspalveluun. Laadukkaan ja yksilöllisen palvelun tarjoaminen on meille kunnia-asia.

Ota yhteyttä!

Kerro meille toiveesi ja anna meidän luoda juuri sinulle sopiva juhla. Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

0