Catering & pitopalvelua yksilöllisenä toteutuksena yksityisille ja yritystilaisuuksiin

Vuodesta 2012 lähtien toiminut Catering Henriksson tarjoaa catering- ja pitopalvelut yksityisille ja yrityksille alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo ja koko Uusimaa. Sopimuksen mukaan palvelumme on saatavissa myös muualle asiakkaan toivomiin paikkoihin. Meiltä cateringpalvelut, juhlajärjestelyt, edustus- ja muut yritystilaisuudet. Toimivuus, visuaalisuus ja herkulliset maut ovat meille avainsanoja suunnitellessamme yritystilaisuuksia kanssanne. Järjestämme juhlat ja tilaisuudet Helsingissä & koko Uudellamaalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Yritystilaisuuksiin teemme tarjoukset tapauskohtaisesti ja yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Emme tarjoa valmiita menuja, vaan suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan ja toiveitasi vastaavan menun!

OMISTAUDUMME

  • tarjoamaan yksilöllisen ja laadukkaan palvelun jokaiselle asiakkaalle
  • toteuttamaan toiveitasi vastaavan ja tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden
  • suunnittelemaan ja tarjoamaan maistuvan menun ja tyylikkään kattauksen

Tiedämme, että onnistunut tilaisuus vaatii hyvien tarjoilujen ja tunnelman lisäksi myös paneutumista juhlan järjestäjän toiveisiin ja pientenkin yksityiskohtien huomioimista. Tarjoamme juhlan järjestäjän näköisen tilaisuuden ja laadukkaan palvelun; itse tilaisuudessa voit keskittyä siitä nauttimiseen, kun tarjoilu on ammattilaisten käsissä. Tarjoilu voidaan järjestää esimerkiksi kotonanne, yrityksenne tiloissa tai muussa sopivassa paikassa.

Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!