Tilaisuudet

Onko tilaisuutesi vailla tarjoilua? Anna meidän auttaa!

Tee juhlistasi unohtumaton makuelämys

Juhlien järjestäminen on aina suuri projekti, mutta meidän catering-palvelumme tekee sen helpoksi ja herkulliseksi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan juuri sellaista ruokaa ja juomaa, joka saa veden kielelle ja juhlatunnelman kohoamaan korkeuksiin. Olipa sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, yritystilaisuudet tai mikä tahansa muu tapahtuma – meidän valikoimastamme löytyy ruokia ja juomia jokaiseen makuun. Haluamme auttaa sinua tekemään tapahtumastasi unohtumattoman ja tarjoamme henkilökohtaista apua juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiin sopivan menuun suunnittelussa. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua järjestämään täydelliset juhlat!

Hoidamme catering & pitopalvelun niin isoihin kuin pienempiin juhliin

Yksityistilaisuudet

Haluatko järjestää onnistuneet tilaisuudet, joista puhutaan vielä pitkään? 

Anna meidän huolehtia tarjoilusta ammattitaidolla ja intohimolla, jotta voit keskittyä vieraisiisi ja nauttia itse juhlasta. Luomme personoidun menun, joka sopii juuri sinun tilaisuutesi ja ylittää vieraiden odotukset.

Yritystilaisuudet

Tee yritystilaisuudestasi menestys ja jätä tarjoilut ammattilaisten käsiin! Meidän catering-palvelumme takaa laadukkaan ja herkullisen ruoan, joka jättää unohtumattoman vaikutuksen vieraisiisi. Räätälöimme menun juuri teidän yrityksenne brändin mukaiseksi ja huolehdimme kaikista tarjoiluun liittyvistä yksityiskohdista. Voit keskittyä itse tilaisuuteen ja nauttia siitä täysin rinnoin, kun annat meidän huolehtia herkullisista tarjoiluista!

Häät

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, joten on tärkeää, että kaikki sujuu täydellisesti. Meidän catering-palvelullamme voit varmistaa, että ruoat ja juomat ovat laadukkaita ja herkullisia, ja voit luottaa siihen, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Näin voitte keskittyä hääpäivänne tärkeisiin hetkiin ja nauttia täysin rinnoin ilman huolia tarjoiluista.

Valmistujaiset

Juhli valmistujaisiasi ilman huolta ruokatarjoilusta! Meidän catering-palvelumme hoitaa herkullisen ja laadukkaan ruoan valmistuksen sekä tarjoilun. Voit keskittyä täysillä juhlimiseen ja nauttia tärkeästä päivästäsi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi valmistujaisjuhla!

Asiakkaamme kertovat

”Kiitos kiitos isolla K:lla. Oli mahtavan mukavaa olla illan isäntänä kun pääjärjestelijänä  toimi TOSI ammattilainen. On tullut hirvittä määrä viestiä missä kiitetään kokkia ym. ”palvelijat” kuulemme kaikki toivomukset ja pyynnöt tapahtui lähes silmän räpäyksestä.”

”Täydet pisteet siitä miten nopeasti sähköposteihin vastattiin. Kaikista asioista sopiminen äärimmäisen helppoa. Lisäksi itseltäni unohtuneita asioita hoidettiin sitten puhelimitse ennen juhlaa. Täydet pisteet,  suosittelisemme tätä kokonaisuutta kaikille.”

”Palvelu oli ystävällistä, ammattitaitoista sekä asiantuntevaa> hieno kokonaisuus.

Tilaamisen helppous ja vaivattomuus sekä joustavuus oli miellyttävä yllätys.”

Ota yhteyttä!

0