Valmistujaiset

Onko valmistujaiset kulman takana? Anna meidän hoitaa tarjoilut!

Onnittelut valmistuvalle!

Valmistujaiset tulossa?

Onnittelemme valmistuvia ja haluamme auttaa sinua järjestämään unohtumattomat valmistujaisjuhlat! Meidän catering-palvelumme tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ja juhlavia ruokalajeja, jotka sopivat täydellisesti valmistujaisjuhlan tunnelmaan. Olipa kyseessä sitten intiimi perhejuhla tai suurempi juhlaväki, meidän kokenut tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen menuun, joka sopii juuri sinun tilaisuuteesi. Anna meidän hoitaa tarjoilut, niin voit keskittyä nauttimaan valmistumisen makeasta mausta yhdessä läheistesi kanssa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

0

Asiakkaamme kertovat

”Palvelu ennen tilausuutta Erinomaista. Monet vieraammekin kehuivat nimenomaan sitä, miten ihania ja erilaisia makuja oli. Suosittelemme ehdottomasti, ja on jo suositeltukin 🙂 Kiitos teille, olemme erittäin tyytyväisiä palveluunne, paremmin ei olisi voinut sujua!

Toivottavasti saamme teidät myös kuopuksen lakkiaisiin kolmen vuoden kuluttua 🙂 Ja voihan olla, että sitä ennenkin tulee jokin tilaisuus 🙂”

”Kiitos hyvin menneistä juhlista. Ruoka sai paljon kehuja raikkaudesta ja tuoreudesta. Ja kakkuhan suorastaan suli suussa.Moni kysyi meiltä, mistä tarjoilut olivat.Tarjoilijat olivat mutkattomia ja tosi mukavia. Samalla homma hoitui mallikkaasti.”