Villa Molnby – juhlatila & kokoustila Porvoossa

Porvoon Ilolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Villa Molnby on vuonna 2010 valmistunut kokoustila ja juhlatila. Vuokraamme tiloja sekä yksityisten että yritysten käyttöön. Hyvin varustellusta keittiöstämme saat helposti tilattua myös toiveitasi vastaavat tarjoilut! Oli kyseessä sitten häät, pikkujoulut tai yritysjuhlat – meiltä saat kaiken tarvittavan.

Tilat soveltuvat aina noin 170 vieraan juhliin asti; valoisaan juhlasaliin mahtuu istumaan pöytiin 150 henkilöä ja viereiseen kokoustilaan 40 henkilöä. Tilat ovat myös helposti muunneltavissa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, joten saat taatusti mieleisesi ratkaisun. Käytössä on TV, projektori, CD/DVD-soitin, äänentoistolaitteet, fläppi- ja valkotaulut, sekä valkokangas. Majoitustilaa on 2-hengen huoneissa ja sviitissä yhteensä 22 henkilölle. Tornissa sijaitsevassa saunassa mahtuu saunomaan useampikin vieras!

Sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä

Meidät löydät osoitteesta Myllykyläntie 151, 07280 Ilola Porvoo. Meille pääset helposti esimerkiksi Helsingistä, josta ajomatka Villa Molnbyyn on 45 minuuttia.

Ajo-ohjeet Helsingistä Villa Molnbyyn

Helsingistä tultaessa ajetaan Lahdentietä, kunnes käännytään valtatielle 7 Kotka, Kouvola, Porvoo -suuntaan. Ajetaan Porvoon moottoritietä liittymään 62 saakka (kolmas liittymä Porvooseen) ja poistutaan liittymästä. Risteyksestä käännytään vasemmalle tielle 170 Koskenkylään päin. Ajetaan 6km kunnes näkyy kyltti Postimäki. Tieltä käännytään oikealle Sannaisiin päin ja heti vasemmalle Vanhalle Viipurintielle. Tätä ajetaan 800 metriä ja käännytään oikealle Myllykyläntielle. Noin 1200 metrin päästä ollaan perillä Villa Molnbyssä.

Huom: Mikäli käytät navigaattoria, kannattaa huomioida, että ajettaessa Porvoon moottoritieltä alas liittymästä 63 Sannainen, Ilola ja Ilolaan kääntymisen jälkeen ajetaan aina Postimäkeen Vanhalle Viipurintielle saakka, eikä käännytä vielä Kivikoskentielle – kuten navigaattori virheellisesti ohjaa.

Kun etsit monipuolista juhlatilaa tai kokoustilaa – ota yhteyttä ja varaa tila jo nyt!