Yksityistilaisuudet

Hoidamme tarjoilut juhlaan kuin juhlaan, koosta ja teemasta riippumatta!

Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Onnistunut tilaisuus vaatii yksityiskohtien huomioimista, juhlan järjestäjän toiveiden kuuntelemista ja huolellista suunnittelua. Kun jätät tilaisuuden tarjoilun ammattilaisen käsiin, voit itse keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen. Laadukkaiden ja maistuvien tarjoilujen lisäksi keskitymme tarjoamaan yksilöllisen ja asiakaslähtöisen palvelun; toteutamme toiveesi yksityiskohtia myöten ja luomme menukokonaisuuden ja kattauksen, joka sopii tilaisuutesi teemaan ja tunnelmaan. 

Keväinen juhlapöytä

Millaisiin tilaisuuksiin?

Juuri sinun tilaisuuteesi!

  • hääjuhlat
  • merkkipäivät
  • teemajuhlat
  • ylioppilasjuhlat
  • valmistujaiset
  • hautajaiset
  • mitä vaan juhlit
Skoolaus skumppalasilla

Ota yhteyttä!

0

Asiakkaamme kertovat

”Erinomainen, palvelu, suunnittelu kanssanne todella vaivatonta.
Aivan mahtavaa ruokaa ja erittäin kauniisti esille laitettuna. Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Täydellisesti palvelukokonaisuus. Kun meillä tulee seuraavat juhlat, niin enää ei tarvitse muualta kysellä cateringiä, vaan jatkossa valitsemme suoraan teidät.
Kaikki sujui niin kuin suunniteltiin ja yllätys sankarille säilyi viime hetkeen saakka, kiitos teille kun salaa juhlia minun kanssa suunnittelitte. Olette todella ammattitaitoisia ja toimitte asiakkaan parhaaksi, niin hyvällä asiakaspalvelulla kuin laadukkailla raaka-aineilla. Iso kiitos vielä!
Palvelu oli kokonaisuudessaan ammattitaitoista, asiakkaan toiveet huomioon ottavaa, joustavaa ja ystävällistä. Ennen tilaisuutta käydyt keskustelut pyrkivät löytämään asiakkaalle sopivan ratkaisun Palvelu räätälöitiin juuri tarpeidemme ja toiveidemme mukaan. Asioista puhuttiin suoraan ja selkokielellä.”

”Suuri kiitos koko teidän porukalle! Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”

”Kiitokset hyvästä palvelusta ja joustavasta toimituksesta. Kaikki tapahtui sovitun mukaisesti.”

”Naapuristamme tuli illalla kiitos viesti jossa luki myös: tarjoilut 10+!”

”Salaatit olivat kaikki erilaisia, ja maukkaita, värikkäitä ja kauniita. Pienet suupalat olivat niin ikään aivan ihania, sopivan kokoisia ja kivan makuisia.”