Yritysjuhlat Helsingissä

Yritysjuhlat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja budjetin pohjalta. Juhlat voidaan toteuttaa yrityksenne omissa tiloissa tai muussa valitsemassanne paikassa. Porvoon Ilolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Villa Molnby soveltuu hyvin aina 170 vieraan juhliin ja tilaisuuksiin asti.

Niin menut, kattaus kuin tila räätälöidään toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Käytämme korkealuokkaisia raaka-aineita, joista valmistamme unohtumattomat herkut tilaisuuteenne. Suunnittelemme halutessasi myös menuun sopivat viinivaihtoehdot ja muut juomat. Tarjoamme monipuolisia makuelämyksiä ja tyylikkäitä kattauksia kaikkiin, niin pieniin kuin suuriin, yritystilaisuuksiin.

RÄÄTÄLÖIMME

  • yksilöllisen menun asiakkaan toiveiden mukaisesti
  • tilaisuutesi teemaan sopivan kokonaisuuden
  • maukkaat makuelämykset ja tyylikkään kattauksen

Catering & pitopalvelu – Catering Henriksson

Paneudumme kaikkiin asiakkaan toiveisiin, jotta pienetkin yksityiskohdat on huomioitu. Voit keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen, kun tarjoilu on osaavissa käsissä ja tilaisuus on alusta loppuun viimeistelty! Laadukkaat raaka-aineet sekä ammattitaitoinen palvelumme on meille kunnia asia. Meiltä saat yritysjuhlat juuri tarpeisiinne räätälöitynä Porvoo, Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää sekä Lahti alueilla.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimiimme, haluamme palvella teitä 

 

 


Tarvitsen astioita:
kylläei

Tarvitsen henkilökuntaa:
kylläei

Please leave this field empty.