Yritystilaisuudet

Herätä yrityksesi juhlat henkiin herkullisella ja laadukkaalla cateringilla, joka sopii niin pieniin kuin suuriinkin yritysjuhliin.

yksilöllinen menu

teemaan sopiva kokonaisuus

maukkaat makuelämykset

tyylikkäät kattaukset

Onko yritykselläsi tilaisuus vailla tarjoilua?

Yritystilaisuudet suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja budjetin pohjalta. Räätälöimme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menun ja kattauksen. Käytämme korkealuokkaisia raaka-aineita, joista valmistamme unohtumattomat herkut, ja suunnittelemme tarvittaessa myös sopivat viinivaihtoehdot ja muut juomat. Tarjoamme monipuolisia makuelämyksiä ja tyylikkäitä kattauksia, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin yritystilaisuuksiin.

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiin

Panostamme jokaiseen asiakkaan toiveeseen, jotta jokainen pienikin yksityiskohta huomioidaan. Voit keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen, kun tarjoilu on osaavissa käsissä ja tilaisuus on alusta loppuun viimeistelty! Laadukkaat raaka-aineet sekä ammattitaitoinen palvelumme ovat meille kunnia-asia. Räätälöimme yritysjuhlat juuri tarpeisiinne Porvoossa, Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä, Lahdessa ja koko Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä!

0

Asiakkaamme kertovat

”Tarjouspyyntöön nopea vastaus. Yhteydenpito sujuvaa, tavoitettavissa ja soitto takaisin. Koristelu asiallinen. Ruoka toiveita vastaava esim. salaatti, kalaa kehuttiin kovasti. Perunat hyviä ja kuumia, vaikka tiedettiin, että saattavat odottaessaan jäähtyä; tyytyväisiä olimme! Henkilökunta luontevaa ja avuliasta, joustavaa. Täsmällisesti paikalla. Kokonaisuus erittäin hyvä! Palvelukokonaisuus hyvä! Suosittelemme teitä muillekin ja emme näe syitä valita toisin omiin tilaisuuksiin tulevaisuudessa.”

”Erittäin palveluhenkistä ja joustavaa. Toteutti kaikki toiveet.Teki myös hyviä ehdotuksia. Ruoka oli erittäin hyvää ja vastasi juuri sitä mitä oltiin sovittu ja tilattu. Ammattitaidolla tehty. Palvelu toimi, jopa sovittua paremmin, oli ystävällistä, nopeaa ja tehokasta. Kaikesta pystyi sopimaan ja mikään ei ollut ongelma.

Asiakaspalvelu toimi moitteettomasti. Ehdottomasti suosittelemme. Palvelu toimi suunnittelusta toteutukseen erittäin hyvin, asiakasta kuunneltiin ja lopuksi toimitettiin jopa enemmän kuin oltiin alunperin sovittu, joten kiitoksia siitä!”

”Kiitos paljon jälleen tosi hyvästä ruuasta ja aivan loistavasta palvelusta!!!!!!! Seiskari-seura Ry.”